Kaunis poniruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6000 EUR 6000 EUR
Ota yhteyttä 050 919 4575 / Sanna
Lisätty 2022-01-11
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään yksityiseen kotiin kaunis arabimainen poniruuna. Ei myydä minkäänlaiseen ratsastuskouluun/asiakastoimintaan, siellä ollut sopimattomana. Ei pidä vieraista ihmisistä. Hyväksyy omat ihmiset joiden kanssa on kiltti ja toimiva. Todella rohkea luonne, ei säiky tai pelkää mitään. Eloisa ja luonteikas, tarvitsee selkeät rajat joten ei aloittelijalle tai ensiponiksi. 

Osaavamman ratsastajan kanssa liikkuu kivasti, isoliikkeinen ja herkkä. Viime aikoina ei taitavan ratsastajan puutteen vuoksi oikein ratsastettu, hiukan ruosteessa. Tehty estetehtäviä 80cm saakka. Tasainen hyppääjä, ei kiellä. Tykkää maastoilusta, siellä rohkea ja energinen, joskus saattaa loikkia innostuessaan jos taukoa maastoilusta.

Ympäri kengässä. Ei läheisriippuvuutta. Tarhaa sekalaumassa. Leikkisä sopivan kaverin kanssa. Helppo ja kiltti käsitellä.

Laadukkaiden varusteiden kanssa hinta 6000€. (Horseware/Bucas uudehkoja loimia, merkkisuitset, satula, bombers kuolaimet yms.) Varusteet jo arvokkaita, voidaan myydä myös ilman. 

050 919 4575 / Sanna, tiedustelut soittamalla. 

 

 

Tiedot

Hevosen nimi Hazelberg's Let's Be The Best
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2007
Säkäkorkeus (cm) 132
Rotu Ratsuponi
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Oulu

Hae ilmoituksista