Monitoimi pikkuponi

Myydään
Hinta: 6500 EUR 6500 EUR
Lisätty 2022-07-24

Kuvaus

Noin 130cm korkea Zemaituka tamma Akafe eli ”Pimpula” lempinimeltään on täysi monitoimiponi. Tämän kanssa onnistuu koulukiemurat, esteet, maastoesteet, maastoilut, uitot ja ilman satulaa höntsäilyt. Ratsastaessa Pimpula toimii osaavien sekä ihan alkeis ratsastajienkin kanssa. Pimpula on toiminut tuntiponina viimeiset neljä vuotta isossa ratsastuskoulussa, mutta nyt tuntuu että vaihtuvat ratsastajat saisivat vaihtua omaan perheeseen ja uudet mahdollisesti jopa kilpailu tavoitteelliset seikkailut alkaa.

Tämä sopisi todella hyvin äiti-lapsi ratsuksi tai junnulle kisaamiseen niin koulu-, este- kuin kenttäratsastus puolellekin. 

Pimpula liikkuu mielellään ja on mukavan reipas ja tasainen ratsastaa ihan alkuverkasta asti. Pimpula on kisannut satunnaisesti esteitä aina 80cm tasolle asti ja pienellä treenillä pomppua riittäisi varmasti vielä isompiinkin luokkiin. Maastoesteitä poni on myös hypännyt tuntilaisten kanssa aina 70-80cm asti ja kouluratsastus kilpailuissa on käyty ratsastajasta riippuen helppo C-B luokissa. Pimpula osaa myös avotaivutukset, sulkutaivutukset, väistöt ja laukanvaihdot. Porukassa Pimpula on maastoillut todella paljon. Yksin myös jonkin verran ja uittamaan poni menee myös oikein mielellään.

Pimpula on ollut täysin terve meillä olonsa aikana. Rokotukset, kengitykset yms hoituvat ongelmitta. Pimpula matkustaa myös mielellään ja lastautuu helposti.

Pimpula on laiduntanut vihreällä laumassa, joka kesä parin kuukauden ajan. Ei omaa kesäihottumaa.
Pärjää pihatossa sekä karsinassa päivätarhauksessa. Meillä ollessaan Pimpula on asunut pihatossa käytännössä koko vuoden paitsi ihan kovilla pakkasilla.

 

Ei myydä ratsastuskouluun tai anneta ylläpitoon. Ei myöskään pakkomyynnissä vaan rauhassa etsiskellään neidille se oikea koti.

6500e (sisältäen alv.) / tarjous.

Tiedot

Hevosen nimi Akafe
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2011
Säkäkorkeus (cm) noin 130cm
Rotu Muu
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Ylirannan Ratsutila, Yli-iin tie 183, 91100 Ii

Video

Hae ilmoituksista