Iso poni kevyeen käyttöön

Myydään
Hinta: 2700 EUR 2700 EUR
Ota yhteyttä jattajosefina@gmail.com
Lisätty 2023-05-04

Kuvaus

Äärettömän kiltti monitoimiponi etsii omaa ihmistä ja pysyvää kotia. 19-v Suomessa syntynyt risteytystamma 146cm, siro rakenne. 

Ollut nuorempana kisakäytössä esteillä, tehnyt hieman lasten tunteja ja viimeisimpänä varsonut sekä toiminut kevyessä harrastekäytössä maastoilupainoitteisesti. Ei enää esteille. Kinnerpatit.

Tamma on varma ja luotettava ratsu niin kentällä kuin maastossa. Lähtee mielellään yksinkin maastoon, on liikennevarma. Ratsastaessa reipas, erittäin herkkä ja kuuliainen avuille. Olen maastoillut tällä myös pelkkä riimu päässä, kentällä ratsastettu kaulanarulla. Ponilla on vikelletty, ohjasajettu ja pulkkaratsastettu. Ei ajettu kärryillä, mutta oppisi siihen varmasti helposti.

Asunut aina karsinatallissa ja tämä toiveena myös tulevalta kodilta. Poni on viluinen, ei kylmien pihattojen eläjä. Ei huonoja tallitapoja. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuu hyvin. Helppo lastata, kuljettaa, kengittää. Hyvät kaviot ja hampaat. Tulee toimeen muiden hevosten kanssa, pysyy sähkölangassa. Voi laiduntaa normaalisti, ei kesäihottumaa. Ei kerää virtaa vapaapäivistä.

Toivon löytäväni ponille kodin rauhalliselta tallilta, jossa tilaa tarhata hevoskaverien kanssa. Tamma soveltuisi hyvin esim. pienelle aikuiselle harrastekaveriksi, kevyeen säännölliseen liikutukseen maastoilupainoitteisesti.
Ei tuntikäyttöön, sitä voi tehdä meilläkin. Ihana poni ansaitsee kodin yhden-parin ihmisen silmäteränä.

Poni asuu Oulun seudulla, hp 2700€

Tiedot

Hevosen nimi Wiiskulman Qeisha
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2004
Säkäkorkeus (cm) 146
Rotu Welsh Part-Bred
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 40
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Tyrnävä

Hae ilmoituksista