Newforestinponitamma 9v.

Myydään
Hinta: 12000 EUR 12000 EUR
Ota yhteyttä 044 0646192
Lisätty 2023-05-16

Kuvaus

Esitellään hyvän kodin löytyessä silmäterämme, juuri 9 v täyttänyt  newforest tamma, säkä 148 (virallinen mittaustodistus). Tarkoitus oli pitää hänet ikuisesti mutta niin kävi, että junnumme vain jatkaa kasvamistaan ja siirtyminen hevosiin on tullut ajankohtaiseksi.

Poni tuotu Tanskasta kasvattajalta 2019. Suomessa ollut junnujen kanssa säännöllisessä koulu- ja estetreenissä koko ajan. Tällä hetkellä helppo b tasoinen ja hyppää 70. Oppii todella helposti uusia asioita, tarjoaa oppimaansa ja yrittää parhaansa. Valmentajan sanoin timantti, jolla olisi paljon potentiaalia koulukentille kauniiden liikkeiden ansiosta mutta tykkää myös hypätä. Poni on herkkä ratsastaa ja tarvitsee ratsastajan, jolla on jo hyvät perustaidot.

 Ei ratsastuskouluun, vaan  1-2 ihmisen ratsu, joka todella antaa parastaan, kun suhde on luotu. Sopeutuu nopeasti ja on tyytyväinen, kunhan heinät tulee ajallaan. Kaikki käsittely onnistuu, kengitys, raspaus, lastaus ok. Käyttäytyy kisapaikalla hyvin. Tarhattu yksin ja kaverin kanssa, tarkka heinistään. Ei läheisriippuvainen. Ei kannata laittaa laitumelle, syö itsensä palloksi, ei kaviokuumetaustaa. Tiettävästi terve. Ostaja voi teettää ostotarkastuksen halutessaan.

Myydään mielellään varusteineen (prestigen estesatula, suitset, loimet ym.), jolloin hinta on 12000

Soittele, jos tallipaikka tiedossa, rahoitus kunnossa ja muutenkin olet tosi tarkoituksella liikkeellä.Voi pyytää videoita. 

 

Tiedot

Hevosen nimi Vibeholms lady
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2014
Säkäkorkeus (cm) 148
Rotu New Forest
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 70
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Raasepori

Hae ilmoituksista