Tulevaisuuden kisaponi lajiin kun lajiin

Myydään
Ota yhteyttä 0407030315 / whatsapp
Lisätty 2024-07-08
Lähettäjä

Kuvaus

Hyvän kodin osuessa kohdalle esittelyyn s.2018 syntynyt New forest ponitamma, säkä n. 140cm.

Hyvät kolme askellajia, valmentajien ja koulutuomareiden kehuma. Nyt startannut heB, tekee lisäksi väistöt, avot, vastalaukat. Esteitä menee ratana 80cm niin rataesteillä kun maastoesteillä. Treeneissä tehty molemmilla isompaa. Tykkää hypätä, erityisen hyvä maastoesteillä, tekee tyyppiesteet, iso laukka ja varma menijä. Tulevaisuudessa varmasti kapasiteettia poniluokkiin lajissa kun lajissa.

Hoitaessa kiltti, pienet lapset hoitaneet ja ratsasteneetkin. Esim 10vuotias ratsastanut kaikki askellajit. Ratsastaessa sileällä enemmän diesel varsinkin kesäisin, esteillä innostuu mutta ei kuuma.

On kuitenkin nuori joten tarvitsee napakan ja johdonmukaisen käsittelijän ja ratsastajan, koska tällä osaa olla pilkettä silmäkulmassa ja oppii nopeasti hyvässä että pahassa. Ei kuitenkaan ilkeä, mutta hyvin fiksu. Ei lasten leluksi tai ratsastuskouluun. Napakalle junnulle tai pienelle aikuiselle oiva harraste tai kisaponi.

Kengitykset, rokotukset, raspaukset jne hoidettu asianmukaisesti ja onnistuu hyvin. Kulkee nätisti, joskin välillä tarvitsee vähän apua lastauksessa rutiinin puutteen vuoksi. Kodin ulkopuolella käyttäytyy hyvin. Terveyshistoria tiedossa, puhtaat rngt kuvat 10/23 saatavilla. Ainut miinus taipumus imppaamiseen sisällä, ei sovi siis talliin jossa paljon sisällä. Vain paikkaan jossa saa tarhata koko päivää ja muutenkin saa elää hevosen elämää. Sopisi vaikka pihattoon.

Lisätietoja whatsapp 0407030315. Hinta 7500e sis satulan, mutta kuuntelen tarjouksia oikeasti hyvän kodin osuessa kohdalle. Itsellä jäänyt vähän ns. Kakkoshevoseksi, eikä meillä ole tälle ponikuskia joten myynti käynyt mielessä jotta pääsisi enemmän käyttöön ja näyttöön.

Tiedot

Hevosen nimi Wildwood's Cotton Candy
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2018
Säkäkorkeus (cm) 140
Rotu New Forest
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse