Uusimmat ilmoitukset

Laadukas nuori estehevonen / myös vaihto

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä 0505234789
anni.heilimo@gmail.com
Lisätty 2020-05-13
Lähettäjä

Kuvaus

Myynnissä harkiten hyvään, tavoitteelliseen kotiin hieno 5 v ruuna. 

i. Lissabon, ei. Calando IV

 

Ratsutettu ikäluokan tasolla 3 v lähtien. Aloittanut kilpailemisen viime vuonna, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi kilpailutus jäänyt tältä vuodelta toistaiseksi. 

Kapasiteettia paljon. Oikeissa käsissä varmasti 130-tason hevonen.

 

Ollut omistuksessano 4 kk ikäisestä asti. Nyt kuitenkin tuntuu että ei ole tätin järkeä pitää pientä laatu ruunaa itsellään, koska hukkaan menee hieno hevonen.

Tällä hetkellä on ystäväni tilalla Virossa, jossa hevonen on nähtävänä. Mahdollista saada Suomeen, luotettavalle ihmiselle myös lyhyeen koeaikaan. En anna ylläpitosopimuksella enkä kuukausien kokeiluun kuitenkaan.

 

Käytöksessä ei negatiivista mainittavaa, mutta tarhattu on pääasiassa yksin. Laumassa voi käyttäytyä joitakin hevosia kohtaan orimaisesti. Ruunattu vasta nelivuotiaana.

 

Terveydessä ei ole mitään huomautettavaa. Raspattu, rokotettu, kengitetty, sudenhampaat poistettu. Ei ole koskaan rtg kuvattu. Ostaja kuvaa omalla kustannuksellaan niin halutessaan ja teettää muut tarkastukset.

 

Vaihdossa osana kauppahintaa huomioin tätille soveltuvan ison opetusmestarihevosen, ensisijaisesti sileälle ja maastoon. Täytyy olla moottoria mutta muuten etu-ja takapää täytyy pysyä maanpinnalla. Ei hoidettavia suuria vikoja. Elämää haittaamattomat pikkuviat ei haittaa minua. Ruuna tai ruunamainen tamma.

Tiedot

Hevosen nimi Love me now or never
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 162
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Hae ilmoituksista