Uusimmat ilmoitukset

10-vuotias FWB ruuna 10-vuotias FWB ruuna
Kouluratsastus
Ylläpitoon Ylläpitoon
Esteratsastus
Lucky LukeLucky Luke
Esteratsastus

Laadukas estetamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 14000 EUR 14000 EUR
Ota yhteyttä 0407728099
laura.simoinen@gmail.com
Lisätty 2021-01-09
Lähettäjä

Kuvaus

14-vuotiaaksi kääntynyt estetamma etsii uutta kotia. Kilpaillut viime kaudella 110-120 luokkia, joista useita puhtaita suorituksia ja muutama sijoitus. Nuorempana hypännyt Euroopassa 135 luokkia. Erittäin varovainen jaloistaan ja hyppy riittää isoihin luokkiin. Vaatii ratsastajan, jolla on vakaa istunta ja varmuus omasta tekemisestä. Kuumuu hypätessä, mutta pysyy käsissä, kunhan ratsastaja pysyy rauhallisena.

Kotona hypätty tehtäviä 130-140 tasolla ilman mitään ongelmaa. Täydessä treenissä ja valmis kisoihin. Sileällä tekee kaiken, mitä kuski osaa pyytää ja vaihtaa helposti. Erittäin hieno laukka, jossa on paljon säätelyvaraa. Käsitellessä todella kiltti ja kengitys, klippaus, ell. käsittely yms. sujuu moitteettomasti. Kulkee sekä trailerissa että kuorma-autossa ongelmitta.

Kuvattu ja tutkittu vuosi sitten, nämä lausunnot saatavilla. Tämän ikäiseltä estehevoselta pieniä muutoksia löytyy, mutta ei ole haitannut käyttöä. Minulla ollut vuoden eikä ole ontunut tänä aikana kertaakaan.

Hevonen ei sovellu ratsastettavaksi lapselle eikä kokemattomalle. Tästä syystä hevonen myydään vain sellaiseen kotiin, josta löytyy jo kokemusta esteratsastuksesta. Tällä hetkellä hevosella on sopiva kuski, mutta omistaja haluaa itselleen helpomman ratsun, jolla voisi kilpailla itse.

Videoita löytyy sekä kisoista että treeneistä. Aikuisten yhteydenotot sähköpostilla tai puhelimitse. Jos en vastaa, laitathan viestiä, niin soitan takaisin.

Hp. 14 000 €

 

Kuvat ottanut Tuulia Nelimarkka ja Roosa Järvinen

Tiedot

Hevosen nimi Codermie
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2007
Säkäkorkeus (cm) n. 168
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 130
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Jyväskylä

Hae ilmoituksista