Uusimmat ilmoitukset

10-vuotias FWB ruuna 10-vuotias FWB ruuna
Kouluratsastus
Ylläpitoon Ylläpitoon
Esteratsastus
Lucky LukeLucky Luke
Esteratsastus

Ruuna esteille tai kenttään

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 18000 EUR 18000 EUR
Ota yhteyttä Miila Mättölä
0456331445/wa/messenger
miila.mattola@gmail.com
Lisätty 2021-01-10
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään Suomessa syntynyt ruuna Reventon M (Jetset D-Ramses). Hevonen hyppäsi viime kaudella 110-120cm saaden useita voittoja ja sijoituksia. Hevonen oli Kaakkois-Suomen Ranking ykkönen esteillä 2020 + aluemestaruusmitaleja kulta ja hopea. Sijoittunut myös hallimaastoeste taitoarvostelussa aiemmin. Hevonen syttyy kisoissa ja on varma suorittaja kisoissa. Hyppää kaiken tyyppiset rataesteet ja maastoesteet rohkeasti ja menee mihin tahansa veteen, vaikkapa jokeen.

Sileällä liikkuu oikeinpäin ja tekee vastalaukat, vaihdot, avot, sulut. Esteillä helppo, sileällä osattava ratsastaa, että tästä saa koulutustason irti. Sopii napakalle ja osaavalle ratsastajalle hevosmiestaitoiseen kotiin. Hevonen ei ole vielä niin kokenut, että sopisi aloittelijalle tai vähän ratsastaneille, ei ymmärrä epäselviä apuja. 

Remu on ystävällinen ja seurallinen hoitaa, tämän kanssa voi seurustella niin kauan kuin itse jaksat, hän ei kyllästy ihmisen seuraan. Klippaus, kengitys, kuljetus ym kaikki ongelmatonta. Hevonen on rauhallinen käsitellä myös kilpailupaikoilla. Taustat ovat hyvin tiedossa, hevosta on aina hyvin hoidettu ja aina on voinut lähteä ratsastamaan, ei ole mikään saikuttaja. Ei tiedossa olevia vikoja tai vaivoja. Erittäin hyvä syömään ja juomaan myös kisoissa, ei stressaa niin jaksaa hyvin suorittaa kisoissa. Hevonen on kokeiltavissa Raketallilla. Voit käydä katsomassa instassa videoita ja kuvia Remusta Insta miila.mattola. Kysy lisää ratsastajalta Miila Mättölä 0456331445/wa/Messenger. 

Tiedot

Hevosen nimi Reventon M
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) 167
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Järvenpää

Hae ilmoituksista