Uusimmat ilmoitukset

Myydään kultakimpale estehevonen 7v

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä 0405163556
Lisätty 2021-07-20
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 7-vuotias ruuna. Hyvä suorittajasuku (äiti Sultana D) ja ammattilaisen kouluttama ja ratsuttama. Hypännyt Sonja Mäkelän ratsastamana re120, valmiit starttaamaan 130. Amatööri hypännyt vähällä harjoittelulla kisoissa 100cm helposti. Käsiteltäessä kiltti pikkupoika. Rehellinen, ei suutu ratsastajan virheistä. Voi ottaa puomin, mutta korjaa seuraavalle. Ei ole stoppaile, eikä osaa kevätjuhlaiikkeitä. Sopisi myös lapsi- tai junioriratsastajalle, jolla valmennus kunnossa. On kuitenkin nuori, jonka kanssa tarvii ammattilaista. Hevonen on todella kiltti käsiteltäessä. Toimii yksin ja porukassa niin kuljetettaessa, kuin maastossa. Kulkenut rekassa ja trailerissa. Ei omaa huonoja tallitapoja. Ratsuttaja sanonut, että hyppää, mitä eteen laitetaan. Tuo maaliin ja on sellainen hyvän mielen hevonen. Tämän kanssa harrastaminen on niin turvallista, kuin tässä laijissa nyt vain voi.

Hevonen tiettävästi terve. Koko historia tiedossa. Kerran ollut rivi ja kerran kaviopaise. Ostaja saa tarkastaa hevosen haluamassaan mittakaavassa omaan lukuunsa.

Hevonen Oulussa. Videoita saa watsupilla pyydettäessä.

Yhteydenotot puhelimitse, kun sinulla on tallipaikka, rahoitus ja valmennus kunnossa. Sonja tekee hevosia työkseen ja on siksi kiireinen, siksi toivomme yhteydeottoa ensin meihin, jotta voimme kertoa perustiedot.

Tässä linkki videoon vuoden takaa. Se on ainut youtubessa oleva video, loput on puhelimessa.

p. Saara 040 5163556

Tiedot

Hevosen nimi Jacksons Suleyman
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2014
Säkäkorkeus (cm) n.170
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 25001-30000 €
Lisätietoja 0405163556
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Oulu

Video

Hae ilmoituksista