Verdenin huhtikuun Ratsut

Myydään
Ota yhteyttä Kati Siebrecht
kati.siebrecht@htp-tel.de
+49 160 9655 3094
Myös WhatsApp ja Messinger
Lisätty 2024-03-21

Kuvaus

Verdenin huhtikuun ratsut ovat ilmestyneet nettiesittelyineen. Tämän kertainen kokoelma kattaa 19 estesukuista ratsua ikäluokissa vuodesta 2017-2020. Mukana on remonteista kisakokemusta jo nauttineisiin yksilöihin kouluhevosluokkiin M, joka vastaa 130cm luokkia, saakka. Kokoelma on koottu periaatteella "jokaiselle jotakin". Joukosta löytyy niin harrastajille, nuorille, kuin kisaratsastajille ja ammattilaisille; mm hevoskauppiaille hevosia. Hevoset saapuvat Verdeniin 8.4. maanantaina ja niihin on mahdollisuus tutustua 9.-20.4 välisenä aikana niiden päivittäisissä esittelyissä. Olen paikalla tapahtuman alusta lähtien ja kerron hevosista mielelläni tarkemmin yhteyttä ottaessa.  Kotoa käsin hevosiin on mahdollisuus tutustua hevosten nettiesittelyiden ohella livestream lähetysten avulla. Halutessasi saat minulta lisävideoita ja tietoa tallista, hevosen ratsastajalta ja hoitajalta. Ota rohkeasti yhteyttä!  Olet tervetullut vieraakseni Verdeniin tutustumaan hevosiin henkilökohtaisesti. Otan sinut vastaan ja varaan suosikkisi koeratsastuksiin hyvissä ajoin. Autan mielelläni myös sopivan hotellin löytämisessä ja vastaan kaikkiin tapahtumaan liittyviin kysymyksiin.  Kaikki hevoset ovat vakuutettuja koko tapahtuman ajan ja sitä seuraavat 6kk, mukaan lukien kuljetuksen. Hevosten terveystiedot laajasta kliinisestä ja Rg tutkimuksista ovat käytössäsi kirjautumalla online-huutokauppasivuille sisään. Tapahtuman aikana hevosille on mahdollista teettää lisätutkimuksia. Päivitettyjä tietoja saat minulta. Pidän sinut ajantasolla. Autan luonnollisesti kunnes uusi hevonen on saapunut turvallisesti uuteen kotiinsa. Sinua odottaa palvelupaketti tapahtuman alusta aina uuden kotitallin ovelle asti. Ilahtuisin mielenkiinnostasi ja kerron mielelläni lisää!

13.04. Lauantaina lähetetty livestream päivän esityksistä löytyy linkistä:

https://www.youtube.com/live/kf-CaLH1WiU?si=ZtrLBrXy8FJapEsj

Esityksen lähtöjärjestys on saatavilla pyydettäessä. Kysy, niin lähetän sen käyttöösi. Kerron hevosista mielelläni tarkemmin. 

Tarjousportaalit ovat nyt auki. BidUp eli hevosten tarjousloppusuora on ensi lauantaina 20.04 klo 15.00 alkaen numerojärjestyksessä. Kerron portaalin käytöstä tarkemmin yhteyttä ottaessa. 

Ps. Annettu hintajakauma on annettu tammikuun ratsujen keskihuutohinnan mukaan, joka oli hiukan vajaa 16.000€. Hevoskohtaisia hinta-arvioita on saatavilla tapahtuman kuluessa. 

Usein kysytään, mitä palveluni maksaa. Kuulun tiimiin Suomalaisten asiakkaiden osalta ja siten palvelusta ei koidu lisäkustannuksia. Ja kyllä, hevoset ovat edelleen vakuutettuja koko tapahtuman ajan ja sitä seuraavat 6kk, ellei niiden esittelyissä muuten mainita.

Tiedot

Hevosen nimi N.N.
Sukupuoli ---
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan --

Sijainti

Niedersachsen Halle, Lindhooperstr. 92, 27283 Verden, Saksa
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video