Parempi harrasteratsu

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 12000 EUR 12000 EUR
Ota yhteyttä +358 40 5327970
tiiaka72@gmail.com
Lisätty 2022-01-13
Lähettäjä

Kuvaus

Hei, etsitkö laadukasta harrastehevosta kaikkiin lajeihin, tai haaveiletko varsan kasvattamisesta? Saattaisi sopia myös ratsastuskoulukäyttöön tai äidille ja tyttärelle...

Sanni on 12-vuotias FWB tamma  (I. Pin Rock's Black Velvet ei. Donar ) Osaava koulupuolella, vahva he A+ vaihdot sujuvat. Esteillä treenattu viime kaudella 100-110cm tasolla. Maastoilee yksin tai porukassa, eikä pelkää autoja tai muita koneita. Ollut viime vuodet juniorilla treenissä, sekä kilpaillut aluetasolla. Kiltti käsitellessä ja hoidettaessa, mutta vaatii johdonmukaisen käsittelyn ja hyvät rutiinit. Säännöllisesti raspattu, rokotettu ja kengitetty. Tarhaa laumassa tai yksin. Voi laiduntaa kesällä, ei pahoja tallitapoja. Treenattu säännöllisesti.

Sanni rakastaa rutiineja ja siitä syystä hevonen onkin myynnissä. Myydään harrastamiseen/ kotona treenaamiseen ei enää kilpakäyttöön sen vuoksi, että stressaa paljon kulkemista ja rutiinien rikkoutumista.

Mikäli kiinnostus heräsi, niin lisää tietoa/videoita/kuvia saa pyytämällä! Myydään haikein mielin ja vain oikealle ihmiselle, joka ymmärtää hevosen hyvinvoinnin päälle.

Tiedot

Hevosen nimi San Lago's Adeleine
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) 157
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Etelä-Suomi

Hae ilmoituksista