PSG -tasoinen kimo lusitano myytävänä

Myydään
Hinta: 45.000 EUR 45.000 EUR
Ota yhteyttä Anu Åberg (Tuusula) | anu.aberg@tuusmotor.fi | 040-558 9911
Lisätty 2024-01-20
Lähettäjä

Kuvaus

Myytävänä ihastuttava 14-vuotias lusitano Farao das Russianas . Faraó on Miguel Fialho Silva e Sousan kasvatteja ja on ollut ammattimaisessa ratsutuksessa. Faraó on kaunis, lahjakas, omalla moottorilla kulkeva, miellyttävä ja hyväpäinen hevonen. Säkäkorkeus on 158cm eikä ole mitään vanhoja vammoja. Hän on hyvin yhteistyökykyinen ja koulutuksen pohjatyöt on tehty hyvin. Faraón koulutus on Prix St. George tasolla. Hän ei sovellu isokokoiselle ratsastajalle.

Tämä hevonen soveltuu kilparatsastukseen kouluratsastuksessa tai laadukkaaseen harrastamiseen.

Faraó on noin tunnin matkan päästä Lissabonista, Portugalissa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut Faraósta ja haluat tavata ja koeratsastaa hevosen: käyn Faraón luona viikolla 8, jos kaipaat hevosesta lisäkuvia tai tietoa.

Alueella on kokenut eläinlääkäri, jolla voi teettää ostotarkastuksen. Digitaalisia röntgeneitä voi lähettää omalle luottolääkärilleen helposti myös katsottavaksi ja lausuttavaksi.

Videolla Faraóa ratsastaa Portugalin olympiajoukkuen João Torrão, joka on 173cm pitkä. Kyra Kyrklund toimii Portugalin olympiajoukkueen valmentajana.

Faraó kantakirjattiin nyt tammikuun 28. päivä 2024 pistein 70,5. Voit seurata Faraón kantakirjausta https://www.youtube.com/watch?v=Zll2HAUaWtE kohdassa 2:53:00 (2h 53min). João Torrão esittää hänet.

Suomessa käy klassisen kouluratsastuksen opettaja Portugalista, Lorena Faben, mutta pääasiallisesti hän opettaa  digitaalisesti. Jos kiinnostuit asiasta voin kertoa kuinka se toimii. Lorena tuntee hevosen, kasvattajan ja ratsuttajan. Hänestä saatavissa lisätietoa: https://www.instagram.com/lorena.faben_equestrian/

Hevoskuljetuksen järjestämisessä voidaan myös auttaa: Portugal - Oulu akselia ajaa hevosauto.

Faraóasta on ladattavissa videoita ja kantakirjatodistus netin WeTransfer pilvipalvelussa (lataa tiedostot): https://we.tl/t-23oI1kiP2Z 

Tiedot

Hevosen nimi Faraó
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) 158
Koulutustaso Prix St. Georges
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 30001 € -
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Etelä Portugal
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video