Laadukas fwb-ruuna aktiiviseen kotiin

Myydään
Ota yhteyttä Pauliina Hiljanen-Sirkiä
0451258771
Lisätty 2024-03-07

Kuvaus

Laadukas hevonen aktiiviseen kotiin, harraste/kisakäyttöön. Luca Del Figaro (isä: Duendecillo P, emän isä: Lanciano), tutummin Luca, on 7-vuotias fwb-ruuna. Tasoltaan heB, tehty paljon heA asioita ja esteitä kisattu 80cm, erittäin kehityskelpoinen. Kapasiteettia löytyy lajiin kuin lajiin ja liikkeet ovat upeat. Maastoiltu paljon ja nauttii siitä, on maastovarma myös yksin. Ikäistään hieman jäljessä erinäisten tapaturmien vuoksi, jotka hoidettu asianmukaisesti.

Pitää työnteosta ja uusien asioiden oppimisesta, toisinaan varsinainen työmyyrä. Luca osaa haastaa ratsastajansa, eikä siksi ole aloittelijoiden ratsu. On luonteeltaan kuitenkin emänsä lailla kiltti, erittäin ihmisystävällinen ja helppohoitoinen, tämän kanssa työskentely on erittäin palkitsevaa. Kengityksen kanssa ajoittain pieniä haasteita huonojen kokemuksien takia. Suuri persoona, joka vaatii letkeyttä ja huumorintajua.

On asunut koko elämänsä suuressa pihatossa, joten uudessa tallissa olisi vähintäänkin oltava hyvät ulkoilumahdollisuudet ja pitkät tarhausajat. Tulee toimeen toisten hevosten kanssa ja on erittäin sosiaalinen, mutta leikit ovat aika rajut. Kaipaa kuitenkin lajitoveria, joten olisi hienoa jos toinen hevonen olisi ainakin turpakosketuksen päässä.

Tämänhetkinen koti ei tarjoa hevoselle sen ansaitsemaa aktiivisuutta, jonka vuoksi toivomme, että se löytää itselleen oikean uuden ihmisen. Luca on oma kasvatti, joten sen historia ensiminuuteista asti on tarkasti tiedossa. Kuvattu vaikka ja mitä, mutta irtopalakuvia ei ole toistaiseksi otettu. Kuvat otetaan kuitenkin ennen myyntiä.

Videomateriaalia ja lisäkuvia saa pyydettäessä. 

Tiedot

Hevosen nimi Luca Del Figaro
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2017
Säkäkorkeus (cm) 170+
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse