Uusimmat ilmoitukset

RatsutammaRatsutamma
Kouluratsastus
LillyfeeLillyfee
Kouluratsastus

ERIKOISVÄRINEN TAMMA 2,5v

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä mariannadykas@gmail.com
Lisätty 2020-09-02
Lähettäjä

Kuvaus

Tästä tulee osaavissa käsissä vaativien luokkien hevonen mihin tahansa lajiin!

01/2018 syntynyt erikoisvärinen tamma. Väri alkanut vasta tulla esiin, ja kehittyy koko elämän. Leopardinkirjava meleerattu, eli rautiaalla pohjalla tummia pilkkuja, ja takaosasta alkaa tulla meleerattua valkoista joukkoon.

Säkä nyt arviolta 170cm, tulee vielä joitain senttejä kasvamaan.

Isä komea ja raamikas Fernando http://www.sukuposti.net/hevoset/fernando/1569538

Emä Jutlandia on malopolska eli puolanangloarabi, jolla kapasiteettia vaativiin kenttäluokkiin sekä liikkeiden että hyppykyvyn puolesta, mutta valitettavan jännevamman vuoksi siirtyi varsatammaksi. Kantakirjattu Puolassa hyvillä pisteillä, emäpuolelta erittäin arvostettua ja kapasiteetikasta malopolska-sukulinjaa (Przedswit XIII - Furioso XXV). Emänisä Harbuz kisannut vaativaa kenttää, (mm. Audi Centrum Wrocław Cup Strzegom CCI* 2010 voittaja vain 8-vuotiaana) http://www.sukuposti.net/hevoset/jutlandia/1340091

Hienon rakenteen ja hyvät jalka-asennot omaava, reipas, rohkea, todella ihmisystävällinen hevosenalku. Erittäin nopea oppimaan ja haluaa miellyttää, esim satulan ensimmäinen sovittaminen selkään sai aikaan korvien kääntymisen ja hetken aikaa kuuntelua, kun nahka narisi kulkiessa, sen enempää reaktiota ei siitäkään saatu. Toki saattaa tuijotella jos puskissa rapisee, mutta palautuu nopeasti.

Myydään omistajan täydellisen aikapulan vuoksi, samasta syystä ei koulutuskaan ole vielä juoksutusta pidemmällä. Nopeasti edennyt näillä harvoilla koulutuskerroilla, eli helposti saisi osaava ihminen vietyä eteenpäin. Liikkeiden ja vanhempien perusteella tulisi loistava kenttähevonen, myös koulukuvioihin tai valjakkoon soveltuva koska raamikas.

 

Irtopalakuvissa 7.10.20 vasemmassa kintereessä 2 irtopalaa, jotka operoimalla normaali ennuste kilpakäyttöön. Eläinlääkärin mukaan noin 50% ravureista operoitu samanlaiset ennen kilpatreenin aloitusta, eli "valitettava mutta hyvin tavallinen, korjattavissa oleva muutos".

Tämä huomioitu nyt hintapyynnössä, eli edullisesti myynnissä, tai operin jälkeen hinta nousee!

Asialliset tarjoukset huomioidaan :)

Tiedot

Hevosen nimi MYRSKY - January Snowstorm
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2018
Säkäkorkeus (cm) 170
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Kilpa
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Sipoo

Hae ilmoituksista