Uusimmat ilmoitukset

Neljä upeaa ratsastuskouluunkin sopivaa puoliveristä

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6500 EUR 6500 EUR
Ota yhteyttä 0406536557
Lisätty 2020-05-19
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään neljä muvakaa, turvallista ja selväpäistä ratsastuskoulukäyttöön soveltuvaa puoliveristä. Hevoset ovat varmasti sopivia myös muillekin harrastajille ja osa jopa kisaamiseenkin. Asiallisia perushevosia moneen menoon. Asiallisia käsitellä, kuljettaa ja kengittää. Pysyvät langoissa ja pärjäävät niin yksin kuin laumassa. Kaikki hevosemme ovat tällä hetkellä marginaaliverollisia.

1. 10-vuotias n. 162cm pv-tamma. Estepuolella kilpaillut 90-100cm. Koulupuolen osaamistaso HeB. Liikkuu omalla moottorilla, mutta jarrut kunnossa. Ei erityisen herkkä, mutta ei turtakaan. Soveltuu myös vähemmän ratsastaneille. Nöyrä ja kuuliainen hevonen. Tiettävästi terve.
Kuvia:
https://fotoalbum.ee/photos/cloory/sets/1485459
Videoita:
https://youtu.be/VI1zKgR6VhA
https://youtu.be/ju-XCC47YNY
Hinta: 7500e

2. 8-vuotias n. 172cm pv-ruuna. Todella upealiikkeinen ja kiltti ruuna. Turvallinen ja kaikentasoisille sopiva, joskaan ei aivan pieniliikkeinen. Suuresta koostaan huolimatta pienemmätkin lapset ovat ratsastaneet tällä ongelmitta. HeB, re 90cm. Hevosessa on pieni "kosmeettinen" haitta, mutta se on mahdollista myös poistaa. Ei vaikuttane käyttöön.
Kuvia:
https://fotoalbum.ee/photos/cloory/sets/1485457
Videoita:
https://youtu.be/3PRvf5mAYLM
https://youtu.be/r8Y5hhWz5bI
Hinta: 6500e

3. MYYTY

4. 14-vuotias n. 165cm pv-ruuna. Maailman kiltein, nöyrin ja helpoin ratsastettava, jonka voi huoletta laittaa alkeistunnille pienellekin lapselle. Tämän kanssa on turvallista harjoitella mitä tahansa. Osaamistaso vahva HeA, re 100cm. Ei kuumene esteillä, pikkulapsetkin voivat harjoitella pieniä ratoja. Tiettävästi terve.
Kuvia:
https://fotoalbum.ee/photos/cloory/sets/1484671
Videoita:
https://youtu.be/kje3dkINV7E
https://youtu.be/lHZm5uchcLQ
https://youtu.be/gAEB8zZKOQM
https://youtu.be/fI1c1IKUHs4
Hinta: 7500e

Hevoset myydään näillä hinnoilla ilman varusteita. Mikäli haluat ostaa varusteita mukaan, voimme koeratsastuksen jälkeen yhdessä sovitella, löytyykö valikoimastamme kullekin hevoselle ja ratsastajalle niin hyvin sopivia varusteita, että voimme myydä niitä mukaan. Valmiita varustepaketteja mukaan myytäväksi ei ole.

Lisävideoita ja kuvia lisäämme ilmoituksiin aina, kun niitä saadaan tehtyä. Ethän siis erikseen pyydä lisäkuvia tai -videoita, sillä laitamme oma-aloitteisesti kaiken julkisesti näytille.

Ostotarkastukset teetettävissä omalla ajalla ja rahalla.

Yhteydenotot soittamalla (ei tekstiviestejä) tai sähköpostitse ja sitten kun osto on ajankohtaista. Mikäli etsit hevosta vasta esim. kesällä, niin meillä on varmasti silloinkin mukavia hevosia kaupan, tuskin kuitenkaan enää näitä samoja.

Ei ylläpitoa, koeaikaa eikä osamaksua. VAIHTO-OIKEUS SOVITTAVISSA RATSASTUSKOULUILLE.

Tinkivaraa ei liiemmin ole, joten tarkistathan rahoituksen kuntoon ennen yhteydenottoa.

Kuljetukset järjestyvät lisämaksusta koko Suomen alueelle.

Tervetuloa tutustumaan!

Tiedot

Hevosen nimi Neljä hevosta
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) 165
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Alavus

Video

Hae ilmoituksista