Uusimmat ilmoitukset

Laadukas harraste hevonen

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Aada Leppälä
puh.0503802571
s.posti: aada.leppala@gmail.com
(mieluusti WhatsApp:illa)
Lisätty 2021-05-02
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 16-vuotias Eestin urheiluhevonen. Beni on herkkä, mutta mukava ratsastaa, sekä koulua että esteitä. Beni on mennyt harjoituskisoissa helppo A ja esteillä 80–90.  Valmentautunut säännöllisesti molemmissa lajeissa. Beni on hypännyt jonkun verran maastoesteitä. Edellisellä omistajalla kisannut koulua sekä esteitä. Meillä valmentautunut paljon ja mennyt, jotain pieniä harjoituskisoja. Maastoilee, mutta tarvitsee mukaansa osaavan ratsastajan. Menee mieluummin kaverin kanssa, mutta yksinkin meno onnistuu. Ei maastoheppaa etsivälle. Beni on perusterve.   

Beni omaa ainutlaatuisen luonteen, jonka takia tarvitsee ymmärtäväisen ja pitkäjänteisen, mutta myös napakan omistajan.  Beni on erittäin kiltti, ystävällinen ja sulattaa kaikkien sydämet. Beni on myös reaktiivinen, omistaa oman ajattelun ja joskus hieman varsamainen. Korkeutta Beniltä löytyy noin 160 cm.  Beni on rakenteeltaan siro. Beniä on yritetty kouluttaa eläinavusteiseen toimintaan, mutta ei reaktiivisuutensa vuoksi sopinut siihen.  Lapset ovat hoitaneet Beniä ja siinä käyttäytyy hyvin, mutta ratsastaessa tarvitsee osaavan ratsastajan, joten sen vuoksi ei sovi lapsille. Beni on asunut pihatossakin, mutta rutiineja rakastavana Beni viihtyy paremmin tallissa 

Beni on enemmän yhden ihmisen hevonen kuin monen ratsastettava. Tarvitsee luottamuksen ratsastajan kanssa ollakseen parhaimmillaan. Käsiteltäessä kiltti. Kengittäessä ja lastauksessa ollut ongelmia meille tullessa, mutta nyt menee jo hyvin. Beni oli meidän ensiheppamme, mutta siihen ei ehkä paras mahdollinen luonteensa puolestaMyydään osaavaan ja loppuelämän perheeseen.   

Varusteita ostettavissa mukaan mm. Prestigen satula, suitset, suojatloimia, riimuja ym. 

Beni asustaa tällä hetkellä Ruovedellä Ruoveden ratsutallilla, jossa hyvät puitteet kokeiluun. Ota yhteyttä ja tule kokeilemaan! Lisätietoa ja kuvia saa ottamalla yhteyttä. Beni on myynnissä tämänhetkisen ratsastajan tulevien yliopisto-opiskeljujen vuoksi. Ei myydä ratsastuskouluun. 

 

Tiedot

Hevosen nimi Ocean Star "Beni"
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2005
Säkäkorkeus (cm) noin 160 cm
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Tapiontie 35, 34600 Ruovesi

Hae ilmoituksista