Kaunis pikkutamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 3900 EUR 3900 EUR
Ota yhteyttä +358452160447
Lisätty 2021-10-15
Lähettäjä

Kuvaus

Myyntiin 6-vuotias pikkutamma Kiss Baba, kutsumanimeltään Bambi. Luonteeltaan hyvin utelias ja sosiaalinen, pitää ihmisistä ja kaikenlaisesta monipuolisesta tekemisestä yhdessä, tulee yleensä vastaan laitumelta haettaessa ja on hyvin kiinnostunut ympäristöstään. Aivan ainutaaltuinen ja ihana tamma. Tälläistä ei ole omalle kohdalle sattunut koskaan ennen tulemaan vastaan. Tehty helppo C-B asioita sileällä ja esteillä nyt 70cm tehtäviä, käynyt myös muutaman kerran pikkukisoissa hyppäämässä 60-70cm luokkia. Hypännyt myös viime syksynä maastoesteitä 60-80cm korkeudella, jotka suoritti mallikkaasti. Omaa kivat liikkeet sileällä ja hyppää nätisti, ei kyttää esteitä. On kuitenkin vielä projekti.

Etsii omaa ihmistä jolla olisi kykyä ja halua ymmärtää tätä tammaa ja tehdä monipuolisesti kaikkea, sillä kyllästyy nopeasti esimerkiksi monta päivää jatkuvaan kentällä jumputtamiseen ja kaipaa vaihtelua. Varsinaiseksi kilpahevoseksi tästä ei ole yksinkertaisesti siksi, että motivaatiota jatkuvaan ja yksipuoliseen treeniin tältä ei löydy, vaikka fyysisesti potentiaalia löytyisi enemmän. Lastautuu ja matkustaa hyvin ja käy mielellään visiiteillä uusissa paikoissa luonteensa vuoksi. Kengitetty, raspattu, hierottu ja lääkitty säännöllisesti.  Maastoiltu yksin ja yhdessä, yksin vielä vähän jännittyy satunnaisesti mutta parantunut kertojen myötä. Menee nätisti sänkkärillä, ei pelkää junia eikä autoja.

Ratsutus on aloitettu myöhään joten omaa tahtoa ja mielipiteitä on ehtinyt kehittää paljon, siksi tarvitsee rauhallisen ja johdonmukaisen käsittelijän. Meillä ollessaan tammaa on ratsastanut ja käsitellyt pääasiassa 15-vuotias tyttö, jonka kanssa tekee lähes mitä vaan hyvin luottamuksen ja yhteistyön kehityttyä. On kuitenkin hyvin miellyttämishaluinen ja yritteliäs, kun sen saa pelaamaan kanssaan. Ehdottomasti yhden tai kahden ihmisen hevonen, ei myydä ratsastuskouluun eikä kiertoon. Myynnissä, koska ratsastajalla toiveissa kilpailla ja valmentautua aktiivisemmin yhdessä lajissa kerrallaan. Pakkomyynnissä tamma ei kuitenkaan ole, lähtee vain oikean ihmisen sattuessa kohdalle.

Hp.3900, mutta koti hintaa tärkeämpi ja hinnasta on mahdollista neuvotella.

Videoita saatavilla pyydettäessä whatshappin kautta.

Tiedot

Hevosen nimi Kiss Baba
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 150
Koulutustaso Helppo C
Hyppytaso (cm) 70
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Hämeenlinna

Hae ilmoituksista