Myydään 9-vuotias kylmäveriruuna Castor

Myydään
Hinta: 7200 EUR 7200 EUR
Ota yhteyttä merosanni@gmail.com

P. 0440822422
Lisätty 2022-09-22

Kuvaus

Esittelyyn 9-vuotias hyväsukuinen Pohjoisruotsin kylmäveriruuna Guli Castor.

 

Tehnyt menestyksekkään raviuran Ruotsissa ennen saapumistaan Suomeen keväällä 2021, josta alkaen pidetty harrastehevosena, ravioikeus poistettu kun siirretty Hippoksen kantaan. Vuoden ajan nyt ratsutettu säännöllisesti, osaa kentällä tällä hetkellä käynnin, ravin, taipuu jo hyvin ja aloiteltu väistöjä, menee hyvin käynti- ja ravipuomeja ja hypätty pieniä ristikoita ravista. Laukka nousee maastossa, pyörii 3-tahtisena. Rakennetta ja lihasta kehittänyt hyvin vuoden aikana. Puhtaasti liikkuu. Ajettavuutta pidetty kokoajan yllä ja Castor onkin entisenä ravurina aivan loistava kärryteltävä, hyvä ohjattavuus ja kuulee ihmistä. Monipuoliseksi harrastehevoseksi sopiva, hyvässä juoksukunnossa pidetty. Myös lasten kanssa talutusratsastettu ja tässä toiminut hienovaraisesti.

 

 

Castor on tosi kiltti ja kanssaan onnistuu ongelmitta kaikki hoitotoimenpiteet; kavioiden hoito, kengitys, varustelu, talutus etc. Ratsastajan kanssa kuuliainen, toimii pienillä avuilla, vastaa istuntaan ja liikkuu mielellään. Yritteliäs. Ei kyttää.   Maastossa mennyt hyvin. Matkustaa hyvin. Säännöllisesti kengitetty, raspattu, rokotettu ja madotukset hoidettu asiallisesti. Lihastuoto toteutettu säännöllisesti hieronnalla ja faskiahoidolla. Kesällä 2022 käytetty hyönteisloimea lievän harjan- ja hännäntyven hankaamisen vuoksi kun ötököitä ollut ihan hirveästi, aiempina kesinä ei ole ollut vastaavaa ja menneenä kesänä asia pysynyt hyvin kurissa pelkällä loimella.

 

 

Kodiksi toivotaan tallia, jossa joko kokopäivätarhaus tai pihattomahdollisuus, voi stressata jos joutuu liikaa seisomaan karsinassa. Tarhannut ongelmitta sekä yksin että kaverin kanssa. Asuu tällä hetkellä Lempäälässä pihatossa, missä ollut sekä ruunakaverin kanssa, että yksin.

 

 

Isä Järvsofaks ja emä Ternemy. Hintapyyntö 7200€. Tarjoa! Videot lähetetään kyselijöille. 

Tiedot

Hevosen nimi Guli Castor
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) N. 156
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Lempäälä

Hae ilmoituksista