Monitoimitamma

Myydään
Hinta: 7900 EUR 7900 EUR
Ota yhteyttä Ratsastaja Alisa Hyttinen p. 0458574464 tai hyttinen.alisa@gmail.com
Lisätty 2023-01-23

Kuvaus

Esitellään toimeksiantona

9v kylmäveritamma etsii omaa mammaansa! Säkä noin 165cm, suvuton. Ihana, luonteikas yhden ihmisen Tamma. Osaa ajatella omilla aivoilla, vaatii päättäväisen ja jämäkän ihmisen. Tämän kanssa pärjää huumorintajuinen ja jo osaavampi ihminen. Ei pakko esittelyssä ja vain hevosmiestaitoiseen kotiin.

Ratsastaessa oma moottori ja kevyt kädelle. Asenteeltaan työmyyrä. Voi ratsastaa pelkällä riimulla ja ilman satulaa. Kentällä talutuksessa selkään voi laittaa kenet vain. Maastossa voi olla reaktiivinen ja varsinkin kotiinpäin reipas. Nyt talvella kerännyt vähän virtaa jos kenttä ollut huonona.

Kilpaillut valjakkoajossa edellisessä elämässään ulkomailla. Suomessa ajettu sunnuntaiajelua. Kilpailtu muutama startti koulua helppo B, kapasiteettia pidemmälle on. Käyttäytyy vieraassa paikassa hyvin. Hypätty vähän pieniä, rakenteensa puolesta ei estehevonen.

Tullut Suomeen Virosta heinäkuussa 2021 ja tutkittu päästä varpaisiin huomautuksetta. Tiettävästi terve. Raspaus, rokotus, kengitys, madotus kunnossa. Kengityksessä voi nyppiä jalkaa. Nyt pihatossa, soveltuu myös talliin. Ollut laitumella. Ei kutinoita.

Mahdollista ostaa edullisesti hevoselle sopiva satula ja suitset, ei muita varusteita. Lastautuu hyvin.

Kokeiltavissa Tervakoskella. 

Otathan yhteyttä kun resurssit hevosen hankintaan ovat kunnossa.

Tiedot

Hevosen nimi Kastone
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2014
Säkäkorkeus (cm) 165
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 50
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Tervakoski

Hae ilmoituksista