8v pv koulupainotteinen harrasteruuna

Myydään
Hinta: 8500 EUR 8500 EUR
Ota yhteyttä Aikuisten yhteydenotot sähköpostitse hevosen omistajalta heidi.kainulainen@outlook.com tai wa 0505399636 (ei puheluita)

Lisätietoja:
ratsuttaja Sami Siltakorpi 04421449333
kouluvalmentaja Jenny Kivimäki 0405333145
este-kenttävalmentaja Riina Rosenberg 04008557352
Lisätty 2023-05-25

Kuvaus

Myydään/vaihdetaan koulupainotteinen harrastehevonen 175cm sirorakenteinen s.2015 8- vuotias pv-ruuna Zahir Don Zorro (i. Carismo II, ei. Begletz xx). Myynnissä omistajan kenttäratsastuspainottuneisuuden vuoksi, sekä omistaja polvien tekonivelleikkauksen jälkeen haluaa vaihtaa rauhallisempaan ja varmahyppyisempään ratsuun. Hevonen on täydessä kisakunnossa, joten tästä vielä hieno hevonen kesän kisoihin!

 
Hevosen koko historia syntymästä asti tiedossa ja ollut viimeiset kolme vuotta nykyisellä omistajallaan. Ostettu kenttähevoseksi, mutta hevonen osoittanut enemmän lahjakuutta kouluratsastuspuolelle kuin hyppäämiseen. Hevosella on kyllä kisattu kaikissa kolmessa lajissa ja treenattu rataesteillä 100cm+- ratoja sekä maastoesteillä tutustumisluokkaa, mutta hevosen este-epävarmuuden vuoksi hakee nyt koulupainotteista kotia. Sileällä erittäin kevyt, näyttävä ja osaava ratsastaa, osaa väistöt, avot, sulut, vastalaukat, yksittäiset vaihdot ja laukan kokoamista harjoiteltu harjoituspiruettiin asti. Koulussa kilpailtu heA, valmis tällä kaudella nousemaan vaativaan osaavan kuskin kanssa. Maastoilee yksin ja kaverin kanssa, mutta ei ole tässäkään epävarman kuskin ratsu.
 
Kyseessä on herkkä hevonen, jonka vuoksi ruuna esitellään kokeneelle ja rohkealle ratsastajalle, jolla on kokemusta reaktiivisista täysverityyppisistä hevosista. Luonteeltaan Zahir on herkkyydestään huolimatta erittäin ystävällinen, eloisa ja käyttäytyy hyvin eri hoitotoimenpiteissä. Kengitys sujuu rauhallisen kengittäjän ja herkkujen kanssa. Lastautuu lähettämällä ja matkustaa trailerissa ongelmitta, käyttäytyy kisapaikoilla kuin kotonaan. Rokotettu, raspattu, madotettu säännöllisesti. Tarhannut yksin ja kaverin kanssa, laiduntanut kesäisin. Hevosella on todettu kolme vuotta sitten ostotarkastuksessa röntgenlöydöksiä, jotka eivät ole vaikuttaneet treeni- ja kilpakäyttöön millään tavalla mutta on huomioitu hevosen hinnassa.  Löydökset pysyneet täysin oireettomina säännöllisen vuosihuollon ja monipuolisen liikunnan avulla. Ostaja saa halutessaan tutkituttaa hevosen omakustanteisesti sekä käyttöönsä hevosen aiemmat kuvat sekä lausunnot. Tästä erittäin hieno ja laadukas hevonen parempaan harrastamiseen.
 
Videoita https://www.youtube.com/@heidikainulainen9613/videos
 

Ei anneta ylläpitoon, eikä osamaksumahdollisuutta. Ruuna voidaan myös vaihtaa kenttäratsastukseen soveltuvaan hevoseen. Hevonen myydään ilman varusteita.

Tiedot

Hevosen nimi Zahir Don Zorro
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 175
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Satakunta Jämijärvi

Video

Hae ilmoituksista