4,5 vuotias ESH tamma

Myydään
Hinta: 9500 EUR 9500 EUR
Ota yhteyttä Iida Pahkamaa
0405052692
Lisätty 2023-11-17
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 5 vuotiaaksi kääntyvä Estonian Sporthorse tamma Omega (i Opaal, ei. Flipper). 

Sisäänratsastettu vuosi sitten ja ratsasteltu epäsäännöllisen säännöllisesti pääasiassa maastossa yksin. Kokenut hevonen kaikkinensa ikäänsä nähden. Yöpynyt vierailla talleilla, matkustanut paljon yksin ja kaverin kanssa, ollut kilpailuissa ja valmennuksissa seurahevosena mukana 2 vuotiaasta asti. Maastoillut vieraassa paikassa vieras ratsastaja selässä, toiminut omien lasten talutusratsuna kentällä ja lähimaastoissa. Ratsastettu myös meressä viime kesänä. 

Voisi sopia myös ensimmäiseksi nuoreksi, sillä on melko easy going tyyppi. Rauhallinen ja kiltti luonne. Ei kuuma eikä laiska eikä stressaa mitään. Asuu pihatossa mutta yöpynyt myös karsinatalleissa. Vähän turhankin hyvä rehunkäyttäjä, että on saanut vähän välillä raapia päätä miten hidastaa syömistä, kun asuu pihattolaumassa, jossa iso paali koko ajan tarjolla. Tällä hetkellä paalin päällä tuplaverkot ja erotetaan porukasta 2-4 tunniksi päivässä. Silti turhan lihavassa kunnossa. 

Tuoreet, hyvät rtg-kuvat lokakuulta nähtävissä. Rokotukset, raspaukset ja madotukset ajantasalla. Hevonen ollut samalla omistajalla 6 kk iästä asti, joten terveys- ja koulutushistoria tiedossa. Myydään totaalisen ajan puutteen vuoksi paikkaan, jossa hevonen saa tarvitsemansa määrän liikuntaa.

Ratsastuksen lisäksi hevosta liikutettu ohjasajaen, juoksuttaen, irtohypyttäen ja taluttaen maastoissa. Ei vielä hypätty selästä!

Hevonen nähtävillä Pyhäjoen Pirttikoskella ja tarvittaessa voidaan avustaa kuljetuksessa. 

Nyt olisi siis todellinen helmi tarjolla! Omegasta ei oikein huonoja puolia löydä, paitsi että on vähän ahmatti :D mutta ainakin tämän saa syömään ja juomaankin tien päällä ja vieraissa paikoissa :) 

 

 

Tiedot

Hevosen nimi Omega
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2019
Säkäkorkeus (cm) 160
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti

Pirttikoskentie 735
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka