3 hevosta ratsastuskoulusta

Myydään
Ota yhteyttä Taina Marttinen 045 185 2961
Lisätty 2023-11-19
Lähettäjä

Kuvaus

Myynnissä ratsastuskoulutoiminnan loppumisen takia 3 kivaa hevosta/ponia. Kaikki hevoset ja ponit ovat asuneet pihatossa laumassa. Jokaisella on myös oma karsina, joten ovat tottuneet karsinassa olemiseen.

Myydään asumaan vain pihattoon tai tallille, jossa mahdollisuus pitkään tarhausaikaan ja tarhakaveriin. Mahdollista myös jäädä pihattopaikalle HempyölinTallille (400€/kk) Myydään harrastekäyttöön tai pieneen ratsastuskouluun.

Olleet ratsastuskoulukäytössä ja tehneet 1-2 tuntia päivässä ja tottuneet myös maastoiluun.

Tutustu hevosiin alapuolella ja soita kysyäksesi lisää ja kertoaksesi tarjolla olevasta kodista! Taina Marttinen: 045 185 2961 Paikan päälle hevosia pääsee katsomaan sopimuksen mukaan Pyhtään Siltakylään.

Puoliverinen tamma Castanja van de Neerheide "Kastanja"

s. 2008, säkäkorkeus n. 175cm

Kastanja sopii tasokkaaseen harrastamiseen kouluun ja pienille esteille sekä maastoiluun. Ratsastaessa sopivan herkkä ja eteenpäinpyrkivä. On toiminut myös aloittelevammilla ratsastajilla, mutta vaatii ratsastajalta vakaata kättä. Esteillä saattaa innostua. Hoitaessa tammamainen, mutta varmalla hoitajalla toimii hyvin.

Hinta 4000€ + alv.

 

Puoliverinen tamma Lavanga "Fantti"

s. 2008, säkäkorkeus n. 170cm

Fantti on osaava tamma, joka sopii monentasoisille ratsastajille. Toimii hyvin rutiininomaisessa ympäristössä, jossa ei joudu eroon laumatovereista. Esimerkiksi pieneen ratsastuskouluun monipuolinen ja varma opetushevonen. Ratsastaessa herkkä, mutta toimii kaikentasoisilla ratsastajilla. Sopii niin esteille, kouluun kuin maastoratsastukseenkin.

Hinta 5000€ + alv

 

Ruuna Melbourne III "Bono"

s. 2001, säkäkorkeus n. 148cm

Bono on osaava entinen kenttäponi ja ollut uransa jälkeen opetusmestarina sekä ratsastuskoulukäytössä. Edelleen täyspeli harrastamiseen, mutta ei enää esteille. Parasta olisi, jos saisi jäljellä olevat vuodet liikkua vielä aktiivisesti, mutta rennolla mielellä. Hoitaessa kiltti.

Hinta 3000€ + alv

Tiedot

Hevosen nimi Bono, Kastanja ja Fantti
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2001-2008
Säkäkorkeus (cm) 148-175
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Siltakylä
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka