Kuvan kaunis 8v tamma

Ota yhteyttä Wa 0442432560
Lisätty 2024-02-01
Lähettäjä
S

Kuvaus

Oman ajanpuutteen vuoksi myyntiin hieno pv tamma. 164cm, musta todella kaunis hevonen. 
Ei myydä äiti/tytär ratsuksi eikä ensi hevoseksi. 
Tamma on kiltti hoitaa ja aivan ihana tyyppi. osaa kyllä olla hieman itsepäinenkin. Huumorilla ja rajoilla tämän kanssa pärjää hyvin, rakastaa rapsutuksia ja onkin erittäin seurallinen ja fiksu tyttö. Tarhaa kaverin kanssa. 
Ratsasteltaessa osaava (mm avot, sulut, väistöt, omaa kivat liikkeet istua. Hypätty 120cm saakka kotona. Rakastaa hyppäämistä ja vauhtia yleensä on. Ei kiellä tai tiputa, varma menijä.
On hieman herkkis luonteeltaan, joka saattaa stressaa muutoksia ja vilinää, esitellään siis kotiin jossa on rauhallinen ympäristö ja rutiinit. Valmentauduttu säännöllisesti, hyvin pidetty ja rakastettu-koko historia tiedossa syntymästä saakka. 
Saattaa esittää kevätliikkeitä säikähtäessään, mutta napakka ratsastaja äkkiä tämän selvittää, tokenee nopeasti kun laittaa töihin. 
Esim napakalle, reilulle junnulle täydellinen joka haluaa kehittyä sen oman hevosen kanssa, hyvä opetusmestari vaikka nuorehko hevonen on. Ei ole pakko myynnissä, eikä kenen tahansa kelkkaan lähde. :) 
Kerron lisää mielelläni ja meihin saa tulla tutustumaan kun talous ja tilanne on varmasti hevosen oston kannalta ajankohtainen. Ei yp, eikä osari.
Hevoseen nähden lähtee nyt erittäin halvalla jos se paras koti hänelle löytyy.
wa +358442432560

Tiedot

Hevosen nimi -
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 164
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse