Suomenhevosruuna

Myydään
Hinta: 6500 EUR 6500 EUR
Ota yhteyttä Vain puhelintiedustelut 0400 26 26 58
Lisätty 2024-02-08
Lähettäjä

Kuvaus

Esitellään maailman parhaimmaksi ystäväksi jollekin erityiselle ihmiselle tai perheelle ponikoon rajamailla oleva vm 2019 sh ruuna Valon Välähdys. Superkiltti ja helppo kaikessa. Hevosen henkinen ikä luultavasti lähempänä 20vuotta kuin sitä viittä. Kuitenkin ihan touhukas hevonen ja aina mukana siellä missä muutkin.

Tää on sinun uusi paras kaveri jos arvostat hevosessa helppoutta arjessa sekä kilttiä luonnetta, onhan tämä hurjan söpökin vielä kaikenlisäksi.

Ratsutettu kesällä ammattilaisella sen jälkeen ollut harrastekäytössä. Menee kaikki askellajit, maastoilee, hyppää pieniä tehtäviä. Ei liitokavio tai ratojen tuleva tähti liikkeistään, peruspuksu omalla moottorilla. Tottunut myös maatilan elämään, eikä ole koneista tai muista eläimistä moksiskaan.

Voi laiduntaa, olla pihatossa tai karsinatallissa, todella kiltti kavereille, oikeastaan aika nössö.

Ei ihottumia tai kaviokuumetaustaa. Terveys normaali. Ollut kengässä ja kengättä, raspattu ja rokotettu. Helppo kuljettaa, kävelee suoraan koppiin tai autoon.

Esitellään vain hyvään kotiin missä arvostetaan tämmöistä kultakimpaletta eikä etsitä treenikaveria nutturatiukalla menemiseen. Tästä saa ihanan ystävän joka hörisee joka kerta kun tulet talliin ja ansaitsee vain parhaan kohtelun jonkun silmäteränä. Hyvä koti tärkein. 

Tiedot

Hevosen nimi Valon Välähdys
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2019
Säkäkorkeus (cm) 150
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse