Myydään 7v lempeä ruuna

Myydään
Hinta: 9400 EUR 9400 EUR
Ota yhteyttä minttu_sinervo@hotmail.com
p. 0440830013
Lisätty 2024-04-28
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään kiltti monelle sopiva ruuna pihattoon.  Hevonen ollut reilun vuoden juniorilla, joka valmentautunut säännöllisesti kouluratsastuksessa. Hevosella hypätty mielenvirkistykseksi, mutta potentiaalia esteille löytyy ja aiemmassa kodissa hypätty enemmänkin. On yritteliäs ja pyrkii aina tekemään sen minkä ihminen pyytää, on kuitenkin enemmän hidas, kuin säpäkkä.

Hevosella on viime keväänä diagnosoitu astma, eikä sen vuoksi pysty asumaan ainakaan pitkiä aikoja tallissa. Sen vuoksi heinäksi käy myös vain säilöheinä. Ollut kortisonikuureilla aina silloin kun astamoireet eli yskä on pahentunut. Sietänyt lääkityksen hyvin ja lääkkeet auttaneet. On muutoin ollut terve, aiemmassa ostotarkastuksessa kuvissa näkynyt kinnerpatteihin viittaavaa, mutta niistä ei ole ilmennyt käytössä vaivaa.

Tarhannut yksin, mutta ollut viime kesänä toisen ruunan kanssa kaksistaan laitumella, pärjänneet hyvin. Hoitotoimenpiteet sujuvat vaihtelevasti (lastauksen ja klippauksen kanssa ollut ongelmia) Hevonen on herkkä, mutta kiltti hoitaa. Muistaa huonot kokemukset pitkään.

Myydään vain hyvään ja arvostavaan kotiin!

Mahdollisuus ostaa mukaan varusteita.

Video ja kuvia mahdollista pyytää kysymällä.

Hp. 9400e

Vain aikuisten yhteydenotot.

Tiedot

Hevosen nimi De La Moor
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2016
Säkäkorkeus (cm) 173
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Espoo
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka