10v turvallinen tamma

Myydään
Ota yhteyttä Mieluiten ensisijaisesti sms / Whatsupp
+358 40 754 7235
Lisätty 2024-05-30
Lähettäjä

Kuvaus

Panni, hyvin turvallinen, ns lehmänhermoilla varusteltu 10vuotias 156cm puoliverinen tamma. Näppärä pikkuhevonen, voisi sopia äiti tytär- komboon tai ratsastuskouluun suoraan tunneille.

Asiallinen käsiteltävyys, järkevä sekä rauhallinen perusluonteeltaan. Olla möllöttelee kuntoonlaitossa, ei vetopaniikkinen sekä pystyy olemaan tallissa myös yksikseen. Ollut lasten hoidettavissa. Matkustaa nätisti trailerissa ja menee sinne lähettämällä.

Ratsain turvallinen, kestää kaikennäköiset härpätykset, peräkärryt, naamiaisasut ja ilmapallot. Liikkuu ilman punkemista, mutta enempi diesel kuin menevä/kuumuva, kevyt suinen ja omaa hyvät jarrut. Hyppää mielellään, myös pieniä maastoesteitä. Kulkenut monentasoisella kuskilla, ei ole stressaantunut vaihtuvista ratsastajista. Maastoilee yksin sekä porukassa, menty ilman satulaa, uitettu ym. Ei säiky, kyttäile tai harrasta muitakaan yllätyksiä, tämän vuoksi aremmallekin ok. Jarru toimii maastossa myös kotiinpäin laukatessa.

Tarhannut koko elämänsä porukassa, tulee hyvin laumassa toimeen. Nyt ulkona 24/7, sitä ennen karsinatallissa. Ei tiedossa olevaa sairastaustaa, kuivat jalat. Laiduntanut kesäisin, hyvin ohut kesäkarva johon tulee helposti kulumaa esim riimusta. Pienellä laitolla kesän pikkukisailuun :) Monipuolisesti harrastavaan kotiin, jossa halutaan harrastaa ilman kommervenkkejä. Painoraja 75kg

Tiedot

Hevosen nimi Panni
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2014
Säkäkorkeus (cm) 156
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti

Karkkila
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video