Rauhallinen ruuna

Myydään
Ota yhteyttä Yht otot ensisijaisesti Whatsupp tai txt
+358 40 754 7235
Lisätty 2024-06-28
Lähettäjä

Kuvaus

Hyvinkin järkevästi elämään suhtautuva Kinder (munaton) 2019 kotimitalla 162-164cm kylmäverinen. Runkoa löytyy himppa isommallekin kuskille. About He B, maastoilu onnistuu yksin ja yhdessä, 70cm, pienet maastoesteet ja ajettu.

 

Hyvin rauhallinen ja kiltti hoitaa, ei huonoja tapoja. Ollut myös lasten hoidettavissa. Ei eroahdistunut ja pärjää yksin tallissa. Malttaa seistä hoidettavana pidemmänkin aikaa, varustaminen ei ahdista.

 

Ratsasain löytyy kaasu, mutta hieman enempi diesel malli. Tehnyt jonkinverran tunteja monen tasoisilla, ei reaktiivinen tai säikky. Tasainen puksuttaja, laukat nousee hyvin. Hyppää mielellään kuumumatta. Ratsastettu myös ilman satulaa, uitettu, seisty selässä jne. Amatöörin ajettavissa. Ei pelkää normaalia liikennettä tai ääniä, laukattu mönkiän vieressä, jarrut toimineet myös kotiinpäin.

 

Tarhannut sekalaumassa, hierarkiassa noin keskivaiheilla. Laiduntausta ja pihatto myös ok. Ei tiedossa olevia terveyshuolia, ei hankaa/tarvitse loimia tai metabolisia oireita. Kengätön ollut koko elämänsä, vahva kavioaines.

 

Voisi taipua moneen hommaan, perhe hevoseksi, ratsastuskouluun, jatkokoulutuksella terapiaan hermorakenteen puolesta. Jollekkin helmi monipuoliseen harrastamiseen.

 

VIDEO:

https://youtu.be/0S6Dmgx5ezQ?si=btuzTPK9jn5xRr_o

Tiedot

Hevosen nimi Kinder
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2019
Säkäkorkeus (cm) 163
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 70
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti

Karkkila
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video