2023 syntyneet oripojat

Myydään
Hinta: 5500 EUR 5500 EUR
Ota yhteyttä strandenp@gmail.com
0407406239
Lisätty 2024-06-25
Lähettäjä

Kuvaus

 

 

 

 

Pertti ,Rowanhill's Peter pan, on kookas, ikäsensä mukaan hoidettu ja käsitelty ori varsa, joka olisi valmiina kohti uusia seikkailuja.Mustankimona rekisteröitä, syntynyt huhtikuussa 2023, kasvanut poikaporukassa. Toiveissa Pertistä olisi kasvaa laadukas urheiluhevonen.

Pertin emä on vasta nuorihevonen itsekkin, kookas, tahdikkaasti liikkuva, ja rohkea tamma. Pertin emän isä, Celantus, on myöskin näyttänyt lahjakkuuttaan esteiden ylityksessä. Pertin emän emä on kilpaillut kenttää, rataesteitä 120 tasolla, kapasiteetikas tamma, joka myöskään tuskin on vielä uransa huipuilla.

 Pertin isä ,Don real on nuori fwb-jalostukseen hyväksytty ori, jonka takaa löytyy useita isojen luokkien hevosia. Pertti itse on laadukkaasti liikkuva, reipas poika, joka suhtautuu asioihin melko tyynen rauhallisesti, hyvin sosiaalinen ja ympäristöstä kiinnostunut nuori mies. 

 

 

Rowanhill's Tenderly, on 2023 syntynyt musta ja ketterä orivarsa, jonka isä on Concreto ja emä Neblina. Teuvo on melko nopea liikkeissään, ja omaa mukavasti joustoa askelissa, Teivon isän jälkeläisiä löytyy kaikista lajeista mutta luulisin Teuvon vahvuuden löytyvän enemmän kouluratsastuksen jalosta maailmasta.

Seurallinen ja kiltti poika, joka on hoidettu ja käsitelty ikäistensä mukaan. Nyt laitumessa viettämässä kesää poika porukassa.

Tiedot

Hevosen nimi Rowanhill's Peter pan ja rowanhill's tenderly
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2023
Käyttötarkoitus Kilpa
Laji --
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Joensuu
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka