Uusimmat ilmoitukset

Vuokrataan tallipaikka Tuomarinkylässä (Helsinki)

VuokrataanLisää suosikeihin
Hinta: 900 EUR 900 EUR
Ota yhteyttä Timo Niemelä
p. 0400 460 512
tj.niemela@welho.com
Lisätty 2020-05-14
Lähettäjä

Kuvaus

Tarjotaan vuokralle vakituinen tallipaikka Tuomarinkartanon Kilpatallista. Ammattimainen ja ensiluokkainen hoito sekä laadukkaat rehut. Hevosten hyvinvoinnista huolehtii jo yli 30 vuoden kokemuksella tallimestarimme Jorma Korhonen tiimeineen.Ruokinta on 4 kertaa päivässä ja karsinat siivotaan kahdesti päivässä. Tilavat ja valoisat karsinat (10 m2). Erilliset hoito- ja pesupaikat sekä runsaasti säilytystilaa - myös lämmintä säilytystilaa rehuille ja varusteille.

Tarhat sijaitsevat tallin välittömässä läheisyydessä ja tallillamme on joustavat tarha-ajat. Tarhakaverin kanssa päivittäinen tarha-aika on reilu 6 tuntia. Toukokuussa tarhat myös kunnostetaan ja lisätään tarhamäärää.

Tuomarinkylässä on kaksi ratsastuskenttää ja kaksi maneesia. Automaattiset kastelujärjestelmät ja päivittäinen pohjien huolto. Upeaa kartanomiljöötä ympäröi 5 km hiekkapohjaiset ratsastustiet, joita huolletaan säännöllisesti. Maastolenkin varrelta löytyy myös kiipeilymaasto jossa on hyvä käydä tekemässä monipuolista ja vaihtelevaa treeniä.

Tallissamme viihtyy niin hevoset kuin ihmisetkin. Tutustu talliin tarkemmin: www.tuomarinkartanonkilpatalli.com Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

Karsinapaikkatiedustelut Timo Niemelä 0400 460 512 / tj.niemela@welho.com

Tervetuloa Tuomarinkylään!

Tiedot

Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Strandmaninlenkki 2, 00690 Helsinki

Hae ilmoituksista