Uusimmat ilmoitukset

Kapasiteetikas 5v sh tamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 10000 EUR 10000 EUR
Ota yhteyttä Miina Soini
0407720263
miina.soini@hotmail.com
Lisätty 2020-02-09
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään lupaava ja kiltti sh tamma Vouti Vemmel eli Eila. Säkä n.153cm, syntynyt 2015 eli 5 vuotta ikää kertynyt.

Eila on kiltti tamma, jonka kanssa on mukava harrastaa ratsastuksen eri lajeissa. Eila on kilpaillut 4-vuotis kaudella HeC ja ratana 40cm. Nyt taso n.HeB ja kilpaillut aluetasolla 80cm puhtaasti, yksittäisenä hyppää helposti 100cm, irtohypännyt vasta kerran mutta hyppäsi innokkaasti 110cm.

Hyppää upeasti ja omaa valtavan kapasiteetin esteille. On kevyt ratsastaa ja erittäin kevyt suustaan. Kuuntelee istuntaa hyvin ja liikkuu kevyesti. Osaa lyhentää laukkaansa ja on helposti ratsastettavissa. Innokas mutta erittäin kiltti, jarrut löytyy aina eikä kuumu liikaa. Rohkea hyppäämään, ei pelkää erikoisesteitä.

Saanut kehuja kouluradalla liikkeidensä puolesta ja varsinkin laukasta, joten tässä on hevosta lajiin kuin lajiin, rohkeuden ja asenteen puolesta vaikka kenttään. 

Kiltti maastoilla yksin tai kaverin kanssa, ei pelkää mitään ja menee minnevain ohjataan. Tämän kanssa voit maastossakin yhdessä hetkessä viilettää täyttä laukkaa ja jo seuraavassa hetkessä kävellä rauhassa löysin ohjin käyntiä. Ajolle opetettu ammattilaisen toimesta, joten siinäkin lajissa erittäin toimiva yksilö. Todella kiltti ja toimiva ratsastaa myös kokemattomammilla, joten voisi soveltua myös tuntikäyttöön. 

Terve nuori hevonen, mitään terveysongelmia ei ole tammalla ollut ja on rauhassa rakennettu eikä rasitettu liikaa liian nopeasti. Ei huonoja tallitapoja.

Täysin toimiva kuljetuksessa, lastauksessa, eri hoitotilanteissa. Kengitys sujuu huoletta. Tämän kanssa selviää reissussa yksin, saa itsekseen lastattua, purettua, varustettua helposti. 

On poikkeuksellinen suomenhevonen, koska on oikeasti kevyt ja herkkä ratsastaa, valmentajamme kokeili tammaa ja kehui tammaa erittäin kevyeksi ja hyppyä hyväksi.

On siis täydellinen peli tavoitteelliselle ratsastajalle, joka etsii toimivaa, kapasiteetikasta ja kilttiä kilpakumppania tulevaisuuteen. Myydään siis mielellään tavoitteelliseen kotiin, jossa tamma pääsee näyttämääm taitonsa myös tulevaisuudessa. 

Hintaa tammalla on 10 000€.

Ei ole pakkomyynnissä, ei anneta ylläpitoon, koeajalle eikä osamaksulla. 

Tiedot

Hevosen nimi Vouti Vemmel
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 153cm
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kuopio

Hae ilmoituksista