Uusimmat ilmoitukset

Suomenhevosori esteille

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä 0407751493 / Jonna
Lisätty 2020-03-09
Lähettäjä

Kuvaus

Suomenhevosori Varssi on uutta kuskia vailla ensi kesän kilpailuihin. Talvikauden ollut kevyemmällä ratsastajasta johtuvista syistä, mutta on liikkunut säännöllisesti ja ehdottomasti oikean kuskin kanssa tällä kaudella valmis kisaaman aina mestaruustasolla asti. Todellinen aarre sellaiselle, joka haluaa kilpailla esteillä suokkien huipputasolla ja harrastaa samalla monipuolisesti kaikkea muutakin. Todella rehellinen ja innokas hyppääjä (kisauralla ei yhtään hylättyä tulosta). Myös koulupuolella osaava (väistöt, avot, sulut, vastalaukat) sekä miellyttävä ja reipas ratsastaessa. Varssi on maastovarma ja sen kanssa voi seikkailla vaikka umpimetsässä, ajaa sekä reellä että kärryillä, tykkää uimisesta ja toimii mainiosti kokemattomammillakin ratsastajilla.

Mutkaton kaikessa käsittelyssä, mutta on toki orimaisen vilkas. Sukupostista löytyy kuvia ja tarkempia strategisia mittoja sekä kipasta kisatuloksia, joista mainittakoon voitto 2019 suomenhevosten estemestaruuksissa. Youtubesta löytyy videot mestaruusradoista hevosen nimellä. Ollut aina todella terve. Ei ole kesäihottumaa tai muitakaan vaivoja. Kesäisin laiduntanut ympärivuorokauden (myös ruunakaverin kanssa).

Myyn vain aktiiviseen sopivaksi katsomaani kotiin ja myynnillä ei ole kiirettä. Sopivan ratsastajan kohdalla voidaan harkita jonkinlaista ylläpitosopimusta (täysi-ikäiselle ja kokeneelle ihmiselle). Tiedustelut soittamalla 0407751493/Jonna. Ti-pe puhelut vain klo 15 jälkeen sekä la-ma voi soitella mihin aikaan vain.

Tiedot

Hevosen nimi Varssi
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 153
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 110
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Oulainen

Hae ilmoituksista