Uusimmat ilmoitukset

Myydään tummaruunikko suomenhevosruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä 040-5161119, riitta.laitinen@pp2.inet.fi
Lisätty 2021-03-30
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään upea, tummanruunikko suomenhevonen (Turbo-Väinö, ruuna, 11 v.) ratsuksi. Säkäkorkeus on noin 160 cm.

Hevosella on tehty sekä koulua että rataesteitä pari viimeistä vuotta. Kapasiteettia on paljon estepuolelle, jota ei ole ehditty vielä kunnolla hyödyntämään. Väinö tykkää maastoilla ja soveltuisi mahdollisesti myös kenttäratsastukseen. Laukkaa ja hyppää mielellään, omaa tehokkaan moottorin ja on myös helppo juoksuttaa liinassa.

Tämä suomipoika on ihanan rauhallinen hoitaa ja nauttii ihmisen läsnäolosta. Lastautuu vaivattomasti, todella helppo käsitellä ja kuljettaa. Kaikki hoitotoimenpiteet on tehty ajallaan (kengitys, raspaus, hieronta, osteopatia) ja hoitotoimenpiteet ottaa lunkisti. Rokotettu Hippoksen sääntöjen mukaisesti, nyt aloitettu SRL:n mukainen rokotusohjelma. Ei karkaile aidoista ja kunnioittaa sähkölankoja. Tällä hetkellä asuu pihatossa, jossa on kaverina kaksi ponitammaa. Väinö on tyypiltään yhden ihmisen hevonen. Hän viihtyy pienessä, rauhallisessa pihatossa/tallissa ja toimii parhaiten, kun hänellä on oma, rakastava ihminen elämässä mukana.

Ostaja teettää omalla kustannuksella mahdollisesti haluamansa ostotarkastukset sillä laajuudella kuin katsoo tarpeelliseksi. Otathan yhteyttä vain, jos olet tosiostoaikeissa ja sinulla on kunnossa sekä rahoitus- ja valmennusasiat, että tallipaikka.

Hevonen myydään tarjousten perusteella. Huomioithan hevosesta annetut perustiedot tarjousta tehdessäsi ja teet tarjouksen, joka sijoittuu hintaluokkaan 5000 e – 10000 e.

Parhaiten tavoittaa numerosta 040-5161119. Jos en jostakin syystä pääse heti vastaamaan, niin jätä soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos.

Tiedot

Hevosen nimi Turbo-Väinö
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) 160
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 70
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Hankasalmi

Hae ilmoituksista