Harraste-/kisaratsu

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä 0503272585
Lisätty 2021-11-11
Lähettäjä

Kuvaus

Kasvattaja myy 4v kääntyvän suomenhevosoriin, säkä nyt n.155cm, aikuiskoko max 160cm. Ruunaus mahdollista ennen muuttoa uuteen kotiin. 

Isä Hessin Leevi, emä Kuukson Josefina, ei. Voiveikko

Laitettu satulaan 3v keväällä, oli ratsuttajalla (Anna Petäjä) heinä-elokuussa 2021. Nyt syksyllä ratsastettu muutaman kerran. Maltilla ja ammattitaidolla tehty, menee kaikki askellajit. Jalat kuvattu 1v ja 3v, ei irtopaloja. Raspaukset, rokotukset (SRL:n sääntöjen mukaan), vuolut kaikki ok. Erittäin fiksu lastata ja kuljettaa.

Hevosella on hyvä luontainen tasapaino, kolme säännöllistä askellajia. Tarhannut aina laumassa (tällä hetkellä toisen oriin kanssa), sosiaalinen toisten hevosten kanssa. Astunut kesällä 2021, ei ole karjas luonteeltaan. Jää yksin tarhaan/karsinaan, ei ole läheisriippuvainen. Hevonen on terve, voi laiduntaa 24/7. Luonteeltaan Tarmo on sopivan herkkä, puuhakas ja sosiaalinen, lähtee aina mielellään töihin. Ratsain tässä vaiheessa ennemmin hieman hidas, kuin liian reaktiivinen.

Myynnissä vain, koska valitettavasti aika ei riitä kaikkeen. Tässä hyvä ja potentiaalinen nuori hevonen sinulle, jolla on halua ja taitoa viedä hevonen ikäkausikisoihin sekä kasvattajakisaan (Tarmo on maksettu kasvattajakilpailuun). Tarmosta saa monipuolisen kisa- ja harrastehevosen ko/re/ke, suvussa on hyviä suorittajia monessa lajissa.

Videoita saatavilla wa kautta. 

Tiedot

Hevosen nimi Kuukson Tarina
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2018
Säkäkorkeus (cm) 155
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Iitti

Video

Hae ilmoituksista