10v suomenhevos ruuna

Myydään
Ota yhteyttä viestillä tai soittamalla
0405719148
Lisätty 2023-03-12

Kuvaus

Myydään kuvankaunis suomenpienhevosruuna Väinö. Väinö on osaava, koulutustasoltaan vähintään HeB ja re 80 ja erittäin kiltti luonteeltaan. Säkä 148 kotimittauksella. Väinö kiintyy omaan ihmiseen ja sopisi ehdottomasti parhaiten aikuisen ja jo vähän isomman lapsen silmäteräksi. Pienestä koosta huolimatta Väinö omaa ison hevosen voiman ja saattaa säikähtäessään yrittää paeta paikalta, mutta aikuisen käsissä pysyy kyllä niin maasta-kuin selästäkin käsin. Hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin.

Väinö on toiminut viimeiset kolme vuotta nuoren tyttären kisahevosena. Myydään, koska Väinöllä loppuu kapasiteetti tyttären tarpeisiin.
Väinö tykkää maastoilla ja on siellä parhaimmillaan. Maastoilee yksin ja kaverin kanssa. Maastossa tarvitsee kokeneen ratsastajan, koska innostuessaan saattaa pukitella. Nuoriso mennyt meillä Väinöllä kaksi päällä, ja hömpöteöleet ilman satulaa. Kesällä uittaneet selästä käsin. Lastaus ei ole väinön vahvuus, mutta kulkee kopissa rauhallisesti. Pystyy tarhaamaan kaverin kanssa ja yksin, mutta näyttää olevansa pomo. Voi asua pihatossa ja tallissa. Tarvitsee pitkät tarhausajat. väinö on ollut täysin terve.

Väinölle etsitään kotia, jossa Väinö tietää että häntä rakastetaan, eikä se jää pihanperälle seisomaan.

Tiedot

Hevosen nimi Sirula
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 148
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Suomussalmi

Hae ilmoituksista