Lupaava 5-vuotias suomenhevostamma

Myydään
Ota yhteyttä 0405097931 tai maria.rikala@gmail.com
Lisätty 2023-05-09

Kuvaus

Myydään tavoitteelliseen kotiin kaunis ja lupaava 5-vuotias suomenhevostamma Karamelli-Elli, i. Pirvetti, e. Leidin Kira. Kiltti, reipas ja yritteliäs monitoimihevonen, säkä n. 155cm. Kevyt ja miellyttävä ratsastaa, ammattilaisen ajo-opettama ja nuorempana ajettu paljon. Erinomainen työmoraali. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta, helppo lastata ja matkustaa hyvin.

Sisäänratsastettu kaksi vuotta sitten ja ratsastettu aluksi maltillisesti ajamisen ohessa, viime syksystä lähtien ollut ratsutuksessa maneesitallilla. Tasoltaan helppo B, maastoiltu säännöllisesti yksin ja kaverin kanssa. Hyppääminen juuri aloitettu, hyppää innokkaasti ja rohkeasti. Parit koulukisat käyty mukavin tuloksin, käyttäytyy kisapaikalla mallikkaasti. Herkkä ja eteenpäin pyrkivä, ajoittain hieman säpäkkä, josta syystä ei sovi ihan aloittelijalle. Näppärällä lapsiratsastajalla on toiminut hienosti.

Elli on ollut samalla omistajalla varsasta asti, joten koko historia on tiedossa. Loukkasi vuosi sitten oej pinnallisen koukistajan ja vietti 4-vuotiskesän laitumella. Kuntoutettu rauhassa ja huolellisesti, talvesta lähtien ollut normaalissa ratsastuksessa.

Lisätietoja ratsastajalta 0405097931 tai maria.rikala@gmail.com. Jos en ehdi vastata puheluun, laita viesti niin soitan takaisin mahdollisimman pian.

Tiedot

Hevosen nimi Karamelli-Elli
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2018
Säkäkorkeus (cm) 155
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 70
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kurikka

Hae ilmoituksista