10v harrasteruuna

Myydään
Hinta: 7000 EUR 7000 EUR
Ota yhteyttä Eveliina Pakkala p. 0404165596
Lisätty 2023-05-09

Kuvaus

Harkiten ja haikein mielin esitellään suoraan kasvattaja/omistajilta 10v sh-ruuna Naapurin Kauhu "Kake" ratsukäyttöön. Raviuran lopettanut viime syksynä, sillä keskittyi enemmän mainoksien katseluun ja loppukiri jäi uupumaan.

Kake on noin 155 korkea setähevonen, jolla on pilkettä silmäkulmassa, mutta ei ole pahansuopa/ilkeä. Perusluonteeltaan kiltti ja rauhallinen, mutta osaa ilmaista mielipiteitään ja tarvitsee ehdottoman määrätietoista käsittelyä ja johdonmukaisuutta, joten ei sen vuoksi sovellu aloittelijoille tai aralle käsittelijälle/ratsastajalle. Kengitys, lastaus ja kuljetus onnistuu hyvin. 

Ratsutettu 4-vuotiaasta saakka ammattilaisella, joten koulutustasoltaan HeC-HeB luokkaa. Laukka vielä hieman voimaton (vähäisten työstömäärienkin vuoksi), joten sen osalta tipahtaa HeC puolelle. Osaa kulkea oikein päin ja kevyt kädelle ratsastaa, myös väistöt onnistuu. Hypätty yksittäisenä 80cm ja ratana pariin kertaan 60cm. Tällä hetkellä ratsutus jatkuu viikottain. Maastossa kulkee pääasiassa kuin vanha vaellushevonen, mutta toisena päivänä postilaatikot ja isot kivet jännittää setähevosta. Pääasiassa maastoiltu yksin, kaverin kanssa huomattavasti rennompi. Ei pukita tai hypi pystyyn, pelästyessään useimmiten pysähtyy. On myös ohjasajettu ja liinassa juoksutettu, meressäkin käynyt kahlaamassa.

Ei ratsukäyttöä/kilpailemista estävää vaivaa, koko elämänhistoria syntymästä tähän päivään tiedossa. Pahimpaan polttiaisaikaan (loppukesästä) loimitettu. Joka kesä laiduntanut vapaasti ja on ympäri vuoden vapaalla heinällä. Ollut pihatossa sekä karsinatallissa. Levollisempi isommassa tallissa, pienessä tallissa stressaantuu helpommin ja kaipailee kavereita herkemmin. Voi tarhata yksin tai porukassa, ei ole pomottaja. Tarhannut ruunien, orien ja tammojen kanssa.

Tästä hyvään ja asiantuntevaan kotiin sporttinen ja hienoin merkein varustettu timantti! Mikäli kiinnostuksesi TOSISSAAN heräsi, laita yv tai soita/watsapp Eveliina p. 0404165596. 

Tiedot

Hevosen nimi Naapurin Kauhu
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 155-157
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan --

Sijainti


Ylivieska

Hae ilmoituksista