Laadukas nuori suomenhevonen

Myydään
Ota yhteyttä mari.salin@pienkotilehtoranta.fi
040-2157326
Lisätty 2022-06-20

Kuvaus

Onko sinulla ollut haaveena laadukas nuori suomenhevonen, jolla voisi tähdätä pitkälle ja jonka kanssa tekeminen on helppoa ja mukavaa?  Tämä haave voisi olla nyt mahdollinen, tämmöisiä nuoria harvoin on edes esittelyssä. Tämän varsan piti olla minun tulevaisuuteni hevonen, mutta tarvitsemme lapselle juniorihevosen ja se menee nyt muun edelle. Esittelyyn siis 3-vuotias Jekkulan Haave.

Jekkulan Haave on meillä syntynyt ruuna, jonka koko elämänhistoria on tiedossa. Aave on erittäin sosiaalinen ja aina lähdössä ihmisen mukaan. Aave on kasvanut pihatossa, mutta ollut myös karsinassa yöt. Aave jää talliin itsekseenkin, tämä ei häntä häiritse. Aavetta on ajettu ja nyt sisäänratsastus menossa. Kaikkeen opettaminen on ollut tälle hevoselle helppoa, oli kyseessä sitten juoksutus, klippaus, koppiinmeno, ajolle opetus tai ratsastus. Aave liikkuu mukavasti omalla moottorilla, mutta ei ole tehnyt tuhmuuksia. Aaveella on laadukkaat askellajit ja minulle jäädessä tästä olisi tullut kouluhevonen, mutta soveltuu varmasti myös muihin lajeihin. Aaveella on käynnissä hyvä yliastunta, ravi on letkeää ja tahdikasta ja siinä on kykyä venyttää sekä laukka on hyvää.  Aave on matkustanut kopissa irtohypytykseen yms. ja matkustaa hyvin. Vieraassa paikassa käyttäytyminen on ollut erittäin hyvää. Säkäkorkeus on tällä hetkellä kotimittauksella 157/158 cm, tuntuisi ehkä vielä hieman kasvavan ja vankistuu vielä paljon. Aave on ollut aina terve, kuvattu vuosi sitten, kuvat muutoin hyvät, mutta löytyi pieni irtopala, joka poistettu ja samalla ruunattiin.  Ei ole koskaan hangannut tai tiedossa ei ole muitakaan terveydellisiä juttuja, tutkia saa haluamallaan laajuudella omakustanteisesti.

Aaveen isä on Haavislainen, joka on kilpaillut kansallista koulua. Haavislainen on saanut nuorena ravistaan 10 ja käynnistä 9. Sillä on myös iso laukka ja paljon kokoamiskykyä. Haavislaisen isä taas on Haavekuva, joka on kilpaillut koulussa vaativa b luokkia. Aaveen emä on Jekkulan Aime, jolla on kolme laadukasta askellajia ja josta näkyy isänsä Jaimen laatu.

Mikäli sinulla on kaikki tarvittavat asiat kunnossa, niin kysy ihmeessä lisää. Esittelyluokka on E. Aaveesta luovutaan vain, jos hänelle löytyy se oikea ihminen ja hyvä koti.  Tarvittaessa voi jäädä vielä ratsukoulutukseen ja apua saa halutessaan myös myöhemmin, mikäli haluaa. Aave asuu Hankasalmella, Keski-Suomessa (Jkl noin 50 km, Kuopioon vajaa 100 km).

 

Mari 040-2157326

Tiedot

Hevosen nimi Jekkulan Haave
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2019
Laji --
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Hankasalmi

Hae ilmoituksista