Siitokseen ja kevyeen maastoiluun

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 4000 EUR 4000 EUR
Ota yhteyttä Yhteydenotot puhelimitse 0405366782 tai whatsAppilla.
Lisätty 2021-11-22
Lähettäjä

Kuvaus

Siitokseen, maasta käsittelyyn ja mahdollisesti kevyeen maastoiluun  v. 2013 syntynyt kaunis musta tamma Huovilan Heureka "Hertta". Isä Knuutilan Veikko, emä Tähden Välke. Isä moninkertainen kenttämestari, emä kilpaillut suokkien VaB-luokkia kouluratsastuksessa. Hertta kisannut ennen varsomisia esteitä ja kenttää.

Hertta on varsonut kaksi hienoa orivarsaa (Pauhaava Sydän ja Tulenkantaja). Tiinehtynyt hyvin. Hyvä emä varsoilleen. Hertalla hyväasentoiset jalat ja 3 hyvää askellajia. Ei ihottumaa, mutta stressaantuu ötököistä ja haluaa loimen, ei paarmahelvettiin.  Videoita saatavana sekä varsoista että tammasta. 

Varsinaista ratsastusta estävää suurta vikaa ei ole löytynyt. Käytetty klinikalla tutkimuksissa kolme kertaa v. 2020 (ell-kertomukset mahdollista nähdä). Yksi okahaarakeväli ja SI-nivel viimeksi piikitetty vähäisten löydösten vuoksi . Kentällä stoppailee, mahdollista kipuoppimista taustalla (muualla kuin kotikentällä tätä esiintyy vähemmän). Maastossa menty yksin ja yhdessä. Voi olla vauhdikas, ei liikennevarma isojen ajoneuvojen suhteen. Toimelias tamma, joka elänyt pihatossa. Ollut samalla omistajalla varsasta lähtien. 

Tiedot

Hevosen nimi Huovilan Heureka
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 155
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 60
Käyttötarkoitus Jalostus
Hintaluokka 2001-5000 €
Lisätietoja 0405366782
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Lohja

Hae ilmoituksista